Flota auto pentru interventie rapida si deplasare

Dispunem de o folta de autoturisme pentru deplasari rapide catre punctele de executare a lucrarilor, pentru pregatirea sau inspectarea viitoarelor lucrari, obtinere de autorizatii si alte situatii.

Flota de autoutilitare pentru transport de materiale si echipamente

Pentru executarea lucrarilor sunt necesare diverse echipamente si materiale pe care le transportam la punctul de interventie cu ajutorul flotei de autoutilitare specializate din dotare.

Flota de autospecializate pentru interventii specifice

Utilajele cu nacela sunt folosite pentru bransamente si lucrari de interventii la retelele aeriene, stalpi de iluminat stradal si alte situatii unde sunt necesare.

Utilaje pentru lucrari conexe de sapaturi si pregatire amplasament

Compania are in proprietate mai multe buldoexcavatoare de dimensiuni si capacitati diferite cu care intervenim la toate lucrarile unde este necesara activitatea de excavatie, sapaturi de santuri, pregatiri si amenajari de teren in vederea executarii lucrarilor de bransamente electrice si de refacere a amplasamentului dupa finalizarea lucrarilor.

Autospeciala PRAM pentru lucrari si interventii de specialitate

Autospeciala PRAM din dotare este disponibila pentru verificari de tip PRAM (buletine PRAM), identificare retele si cabluri cu defecte, verificare impamantari, termoviziune si rezistenta de izolatie la cabluri si alte lucrari de specialitate.

Stocuri permanente de materiale si echipamente necesare

Societatea dispune in permanenta de stocuri de materiale si componente pentru retelele electrice pentru o buna si rapida desfasurare a activitatii. Colaboram cu furnizori de talie internationala cu aprovizionarea de produse avand standarde de calitate superioara.

Statie incarcare autoturisme electrice si flota de autoturisme electrice.

Pentru a evidentia orientarea societatii catre protectia mediului, amintim dotarea societatii cu autoturisme 100% electrice, dispunand si de statii de incarcare cu energie.

Echipamente IT de ultima generatie necesare in procesele de proiectare si pregatire documentatii tehnice

In procesele de proiectare si pregatire a documentatiilor si autorizatiilor ncesare fiecarei lucrari, societatea a investit constant in dotarea birourilor cu echipamente performante, de ultima generatie.

Birouri si hala depozitare, spatii parcare pentru clienti si furnizori. Amplasare strategica cu acces rapid spre toate zonele capitalei si limitrof.

Cu acces rapid catre si din toate zonele capitalei si a localitatilor limitrofe din judetul Ilfov, sediul societatii dispune de birouri, hala si spatii de depozitare, locuri de parcare pentru clienti si furnizori. Tot fluxul de desfasurare a activitatilor a fost organizat astfel incat sa raspundem cat mai rapid si eficient volumului mare de lucrari.